Groapa cu trandafiri.

Groapa indragostitului. Nimeni nu stie cum el a cazut acolo si nimeni nu stie cum ea s-a impiedicat si a picat fix in aceeasi groapa unde el suferea, plin de rani.

In groapa aceasta era într-adevăr greu de trait, ar fi zis un om ce le privea povestea de pe margine. In vremuri frumoase, prin pamantul sterp din groapa ieseau tulpini de trandafiri ce cresteau lent. Insa el nu era singurul din groapa. Spatele lui,mare si lat, statea lipit de spatele ei firav si micuț. Diferenta, insa, nu se vedea niciodată pentru ca tulpinile trandafirilor deveneau ocrotitoare pentru spatiul liber dintre cei doi. Cu vremea, florile le ajungeau pana la ochi, urechi si gura pentru ca dragostea lor era muta, oarba si surda. Trandafirii sălbatici cresteau pe langa ei, cu timpul, udati numai de bataile inimilor.

Dar ei se iubeau, era cea mai vizibila iubire invizibila. Numai ei stiau ca trandafirii salbatici din groapa iubirii lor nu pot deschide o florarie de succes, dar pot ramane trandafirii lor salbatici ce au fost si vor fi haina de iarna pentru dragostea lor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s